transport gratuit La comenzi peste 500 lei
0
0
Produse

Ulei de motor

Toate categoriile
Afiseaza filtre
Ulei motor
-38%
239 Lei 386 Lei Fără TVA: 239 Lei
Ulei motor
-41%
98 Lei 167 Lei Fără TVA: 98 Lei
Ulei motor
-39%
179 Lei 297 Lei Fără TVA: 179 Lei
Ulei motor
-39%
199 Lei 330 Lei Fără TVA: 199 Lei
Ulei motor
-41%
192 Lei 326 Lei Fără TVA: 192 Lei
Ulei motor
-40%
41 Lei 69 Lei Fără TVA: 41 Lei
Ulei motor
-40%
42 Lei 71 Lei Fără TVA: 42 Lei
Ulei motor
-41%
289 Lei 490 Lei Fără TVA: 289 Lei
Ulei motor
-41%
95 Lei 162 Lei Fără TVA: 95 Lei
Ulei motor
-40%
32 Lei 54 Lei Fără TVA: 32 Lei
Ulei motor
-37%
187 Lei 300 Lei Fără TVA: 187 Lei
Ulei motor
-41%
28 Lei 48 Lei Fără TVA: 28 Lei
Ulei motor
-40%
269 Lei 452 Lei Fără TVA: 269 Lei
Ulei motor
-37%
195 Lei 312 Lei Fără TVA: 195 Lei
Ulei motor
-38%
26 Lei 42 Lei Fără TVA: 26 Lei
Ulei motor
-41%
125 Lei 212 Lei Fără TVA: 125 Lei
Afişare 1 - 16 din 30 (2 pagini)

Este important să faci schimb ulei motor auto la timp! Alege ulei motor castrol

  Ulei motor auto este produsul cel mai recomandat de experții de la Auto Trac pentru o întreținere regulată a mașinii dvs. Cu un ulei motor auto de calitate și un schimb efectuat la timp, îi asigurați motorului mașinii viață lungă.
Motoarele au în componență mai multe piese care trebuie lubrifiate cu ulei motor auto pentru a nu se strica în timp. Ulei motor auto asigură această funcție vitală. În timp, uleiul respectiv se descompune și se contaminează cu praf, murdărie și resturi de la motor, precum și de la mediu.
Majoritatea vehiculelor au nevoie de înlocuirea de ulei motor auto o dată pe an, atunci când efectuați revizia, dar asigurați-vă că verificați manualul mașinii. Majoritatea celorlalte servicii din fabrică sunt necesare mult mai rar, dar sunt totuși foarte importante, așa că nu uitați nici de acestea! Schimbările de ulei motor auto sunt atât de importante pentru sănătatea vehiculelor.

  Ulei motor auto proaspăt și procesul de schimbare a acestuia îndeplinesc mai multe funcții importante pentru motorul mașinii dvs. Un aspect esențial al schimbării uleiului este scurgerea de ulei motor auto vechi. Acest proces îndepărtează nămolul motorului care se acumulează de-a lungul kilometrilor, ceea ce poate strica părți importante ale motorului. Se acumulează murdărie, praf și alte particule care intră în motor, precum și particule minuscule de metal care sunt ras de pe motor.
O mare parte din aceste resturi sunt prinse în filtrul de ulei, dar pe măsură ce filtrul se înfundă. Un filtru de ulei înfundat va reduce, de asemenea, debitul de ulei motor auto prin motor, ceea ce poate cauza numeroase probleme. Filtrul de ulei va fi înlocuit în timpul schimbării uleiului standard. Un ulei motor auto proaspăt ajută la reducerea temperaturii motorului în locuri unde lichidul de răcire nu poate ajunge.

Un ulei motor auto scade cantitatea de căldură creată de motor

  Ulei motor auto este cel mai important motiv pentru a ține pasul cu schimbările anuale și să vă asigurați că motorul vehiculului dvs. este lubrifiat corespunzător. Fără un nivel adecvat de ulei motor castrol, va exista un contact metalic dur între componentele în mișcare ale motorului, rezultând daune majore.
Schimbările de ulei sunt cel mai bun mod de a vă menține motorul sănătos.
Schimbarea de ulei motor castrol, după cum este necesar, vă ajută, de asemenea, să vă mențineți consumul redus de benzină în timp ce conduceți vehiculul de-a lungul anilor. Cu cât conduceți mai mult vehiculul, cu atât diferența poate fi mai mare, nu doar în buzunar, ci și în mediul înconjurător. Valoarea pe termen lung a vehiculului dvs. este foarte important să obțineți o schimbare la timp de ulei motor castrol. Așa cum am spus, schimbările de ulei de rutină vă mențin motorul fără probleme.

  Acest lucru va face diferența atunci când mergeți la schimb sau revindeți mașina. Orice mecanic profesionist care ascultă un motor care a fost deteriorat de lipsa de ulei motor castrol proaspăt îl va auzi. Un cumpărător priceput va insista asupra unei inspecții din partea unui mecanic și va fi, de asemenea, conștient de tensiunea și daunele pe care le-ați cauzat vehiculului din cauza neglijenței. O schimbare de ulei motor castrol de rutină are un impact major asupra stării generale de sănătate a unui vehicul, atât în prezent, cât și în viitor.
Întreținerea simplă și de rutină simplă face ca vehiculul să dureze mai mult. Acumularea din ulei motor castrol murdar distrug consumul de combustibil și puterea vehiculului și face ca componentele interne să funcționeze mai greu. Un motor care funcționează prea mult va ajunge să aibă mai multe probleme pe stradă, precum și o durată de viață mai scurtă.

Ulei motor auto 10w40 sau ulei motor 5w40 care este cel mai bun pentru mașina ta?

  Ulei motor 10w40 sau ulei motor 5w40 poate crea confuzie, deoarece există atât de multe tipuri de ulei motor auto din care să alegi. Pentru un ulei de motor 10w40, primul număr care apare reprezintă 10 grade Celsius; w înseamnă iarnă.
Aceasta înseamnă că uleiul ar trebui să funcționeze și să pornească corect vehiculul atunci când temperatura exterioară este de 10 grade în timpul iernii. Al doilea număr de la ulei de motor 10w40 determină cât de gros este uleiul în timp ce se află sub căldura unui motor în funcțiune.
Cu cât acest număr este mai mare, cu atât uleiul va fi mai gros sub căldură. Șoferii folosesc în mod obișnuit Ulei motor 10w40 la vehiculele cu kilometraj mai mare, deoarece uleiul este mai gros în timp ce motorul este fierbinte; acest lucru ajută la lubrifierea pieselor mobile mai vechi.

  Ulei motor 5w40 este un ulei subțire de motor care va ajunge mai ușor la piesele mobile ale unui vehicul și se va unge în timp ce încearcă să-l pornească. 40 indică faptul că este puțin mai gros decât un ulei motor auto mediu, care este de obicei 30 pentru majoritatea mașinilor și lubrifiază motorul mai mult decât media în timp ce este cald.
Mecanicii folosesc frecvent ulei motor 5w40 pentru a susține motoarele cu kilometraj mai mare, deoarece este mai gros la căldură decât uleiul mediu și va lubrifia mai bine părțile în mișcare din interiorul motorului care au fost uzate din cauza tensiunii sau a vechimii. Ulei motor 5w40 este fiabil pentru pornirea motorului la rece, dar poate fi mai puțin fiabil pentru climele care au temperaturi de îngheț.

ulei motor auto
ulei motor castrol
ulei motor 10w40